TOP Naistenlehdet

top-naistenlehdetTilastojen mukaan suomalaiset naiset lukevat lehtiä huomattavasti miehiä enemmän. Tästä syystä pelkästään naisille suunnattuja lehtiä on myös paljon enemmän saatavilla. Naisten perinteisiin suosikkeihin kuuluvat mm. kauneuteen- ja terveyteen sekä kodin sisustamiseen liittyvät lehdet.

Alta löydät tämän hetken suosituimmat naistenlehdet. Voit myös selata kaikkia naisille suunnattuja lehtiä klikkaamalla tästä.

Naistenlehdet TOP 5

1. Me Naiset

me naisetMe Naiset tarjoaa viihdyttävästi tietoa mm. muodista, terveydestä, matkustamisesta ja työelämästä. Lehti sykähdyttää varmasti ja se onkin suomen ylivoimaisesti suosituin naistenlehti.

Lue Lisää & Katso Tarjous

2. Kauneus ja Terveys

kauneusjaterveyslehtiHyvinvointiin keskittyvä Kauneus ja Terveys lehti on ollut jo vuosia erittäin suosittu naisten keskuudessa. Lehdessä keskitytään mm. psyykkiseen terveyteen ja kauneuteen sekä tarjotaan runsaasti pukeutumis- meikkivinkkejä.

Lue Lisää & Katso Tarjous

3. Cosmopolitan

cosmopolitanNuorten naisten ehdoton kestosuosikki on tietenkin Cosmopolitan. Kansainvälisestikin suosittu Cosmo pui räväkästi mm. kauneuteen, uraan, seksuaalisuuteen ja arkielämään liittyviä asioita.

Lue Lisää & Katso Tarjous

4. Trendi

trendiTrendi tarjoaa naisen elämään kauneutta, muotia ja tietysti trendejä. Kerran kuukaudessa ilmestyvä Trendi on rohkea, hauska ja ennakkoluuloton lehti muodikkaalle naiselle.

Lue Lisää & Katso Tarjous

5. Eeva

eevaEeva on klassikko. Lehden ydinsisältöä ovat koskettavat henkilöhaastattelut ja se pukee sanoiksi syvemmätkin tunteet. Eevasta löydät lisäksi mm. upeita koteja, kulttuureja, muotia- ja kauneutta sekä tietenkin ihmisiä- ja ihmissuhteita.

Lue Lisää & Katso Tarjous

 

 

2 Comments on “TOP Naistenlehdet”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *