TOP Miestenlehdet

miestenlehdetMiesten perinteisiin suosikkeihin kuuluvat tietenkin autolehdet sekä urheiluun liittyvät lehdet. Esimerkiksi Tuulilasi on erittäin suosittu autolehti miesten keskuudessa. Myös kaikki tekniikkaan ja tieteeseen liittyvät lehdet ovat miespuolisten lukijoiden mieleen.

Vaikka suomalaiset miehet eivät lue lehtiä läheskään yhtä innokkaasti kuin naiset, niin lehti on yleensä mieluinen vaikkapa joululahjana.

Alta löydät sivustomme TOP 5 suosituimmat miestenlehdet.

TOP 5 Miestenlehdet

1. Tuulilasi

tuulilasiSuomen paras autolehti Tuulilasi esittelee ja testaa uudet autot, moottoripyörät, mönkijät sekä moottorikelkat. Lehti on loistava tietopaketti kaikille autoilusta kiinnostuneille.

Lue Lisää & Katso Tarjous

 

2. Tekniikan Maailma

tmJo yli 50-vuotta ilmestynyt TM on ehdoton klassikko. Nykypäivänä tekniikan kehittyessä huimaa vauhtia sille on myös yhä enemmän tarvetta. Lehdestä löydät kaiken tekniikkaan liittyvän aina autoista viihde-elektroniikkaan asti.

Lue Lisää & Katso Tarjous

 

3. Urheilulehti

urheilulehtiUrheilu on lähellä lähes jokaisen miehen sydäntä. Urheilulehti tarjoaa tuhdin paketin urheilua laidasta laitaan joka viikko. Lehden ammattimaisten toimittajien rohkea ote tekee lehdestä erittäin mielenkiintoista luettavaa.

Lue Lisää & Katso Tarjous

 

4. Tiede

tiedeKiinnostaako tieteen uusimmat läpimurrot ja saavutukset? Tiedelehden 200 000 lukijaa eivät voi olla väärässä, tämä lehti tarjoaa loistavan näköalapaikan kaikille tieteestä kiinnostuneille.

Lue Lisää & Katso Tarjous

 

5. Tee Itse

tee-itseKaikkien kotinikkaroijien oma lehti Tee Itse antaa vinkkejä niin pieniin kodin korjauksiin kuin suurempiinkin remontteihin. Lehden erikoisuuksiin kuuluu se että lehden tilaajilla on käytössään ammattilaisapu puhelinsoiton päässä, jos ylitsepääsemätön ongelma kohtaa.

Lue Lisää & Katso Tarjous

 

 

2 Comments on “TOP Miestenlehdet”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *