TOP Lahjalehdet

lahjalehdetJos haluat tuottaa ystävällesi tai sukulaisellesi iloa pitkäksi aikaa, niin lehtitilaus on loistava lahjaidea. Lehtilahja sopii melkein tilanteeseen kuin tilanteeseen suosituimpina tietenkin Joulu ja syntymäpäivät. Lähes 90% suomalaisista lukee aikakauslehtiä viikottain, joten lehtilahja on lähes aina hyvä idea.

Lehtitilauksiin saa kauttamme lähes poikkeuksetta mukaan myöskin tilaajalahjan, joten ystäväsi tai sukulaisesi hyötyy lahjasta muutenkin kuin lehden muodossa.

Olemme listanneet alle sivustomme TOP 5 lahjalehdet. Tilaa lehti lahjaksi nyt ja ilahduta ystävääsi.

TOP 5 Lahjalehdet

1. Aku Ankka

aku ankka tarjousAina suosittu akkari sopii niin nuorille kuin vanhemmillekin sarjakuvien ystäville. Aku Ankan mukana pääset tuttujen ankkahahmojen mukana huikeisiin seikkailuihin.

Lue Lisää & Katso Tarjous

 

2. Trendi

trendiErityisesti nuorten naisten suosiossa oleva Trendi tuo elämääsi kauneutta, muotia ja trendejä. Lehden mukana saat runsaasti vinkkejä mm. pukeutumiseen, meikkaukseen ja ihonhoitoon. Lehti tarjoaa myös kuumimmat muotivinkit sekä kotimaasta että maailmalta.

Lue Lisää & Katso Tarjous

 

3. Tuulilasi

tuulilasiJos miehesi on kiinnostunut autoista, niin Tuulilasi on loistava lahjaidea hänelle. Tuulilasi on suomen paras autolehti ja se tarjoaa runsaasti asiantuntevia testejä autoista moottorikelkkoihin.

Lue Lisää & Katso Tarjous

 

4. Seiska

seiskaSeiska on oman aikansa klassikko. Viihdyttävät julkkisjuorut hauskuuttavat viikottain satoja tuhansia suomalaisia. Jos haluat pysyä ajan tasalla julkkismaailman tapahtumista, niin seiska on must lehti.

Lue Lisää & Katso Tarjous

 

5. ET-lehti

et-lehtiET-lehti on loistava lahjalehti varttuneemmalle naiselle. Tämä viihdyttävä lukupaketti tarjoaa lukijalleen liikunnan iloa, muotia ja trendejä, ruokareseptejä, harrastusvinkkejä, terveyttä ja hyvää oloa ym ym.

Lue Lisää & Katso Tarjous

 

2 Comments on “TOP Lahjalehdet”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *