Lehti-tarjous.fi on vuonna 2013 perustettu sivusto, josta löydät kaikki netin parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat. Etsimme sinulle edullisimmat tarjoukset ja päivitämme ne sivustollemme niin nopeasti kuin mahdollista. Löydät siis sivustoltamme ajantasaiset ja taatusti netin edullisimmat lehtitarjoukset.

Suosittelemme kuitenkin että tarkistat lehden lopullisen hinnan ja tilaukseen liittyvät muut edut aina vielä lehden tilaussivulta. Emme vastaa muuttuneista tarjouksista, vaan mahdolliset reklamaatiot tarjouksista tulee esittää aina lehteä myyvälle taholle.

Sosiaalinen Media

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Facebook

Google +

Twitter

Usein Kysytyt Kysymykset

Miten lehti tilataan netistä?

Etsi itsellesi mieluinen lehti sivustoltamme ja klikkaa “siirry tarjoukseen tästä” nappia. Tämän jälkeen siirryt lehden tilaussivule missä pääset täyttämään tilauslomakkeen.

Mitä maksuvaihtoehtoja minulla on?

Lehden voit maksaa joko perinteisesti ensimmäisen tilauksen yhteydessä tulevalla laskulla, tai suoraan tilauksen yhteydessä verkkopankissa/luottokortilla.

Milloin saan ensimmäisen lehden ja tilaajalahjan?

Pääsääntöisesti lehtitilaukset alkavat seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Joidenkin lehtien osalta saat kuitenkin viimeksi ilmestyneen numeron heti kotiisi.

Tilaajalahjojen toimitusajat vaihtelevat eri kustantajien välillämutta pääsääntöisesti saat tilaajalhjan kotiisi postitettuna 1-2 viikon kuluessa tilauksestasi.

Miten annan palautetta lehdestä?

Mikäli haluat antaa palautetta lehdestä, niin ota yhteyttä suoraan kustantajan asiakaspalveluun. Yhteystiedot löydät helposti lehtien tilaussivuilta.

Jos sinulla taas on palautetta koskien sivustoamme, niin voit lähettää palautetta meille helposti yhteydenottolomakkeen kautta. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@lehti-tarjous.fi.

Miten peruutan tilaukseni?

Jos haluat peruuttaa lehtitilauksen, niin ota yhteyttä kustantajan asiakaspalveluun mahdollisimman nopeasti tilauksesi jälkeen.